Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 13 (På ljudspelare)



Prydnad

Om kärlek kan skada?
Nej, aldrig!
Varje kontakt
återskapar hela livsbanan,
och en ny kärlek
gör början
med föräldrarna
aktuell.
Relationen pekar ut
problemen i barndomen
men det är inte kärlekens fel.
Lös då dina problem
så kärleken förblir
intakt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-28 08:02



Bookmark and Share


    Mim
Så logisk dikt och bra!
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP