Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 14 (På ljudspelare)

Poesin
Verkar





Prydnad

Kärlek
tänder kontakt.
Eftersom utveckling börjar med en ny kontakt
är kärlek
nödvändig för att vi ska växa.
Och vi vill alla växa.
Kärlek är ett grundbehov.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-11 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP