Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROPPEN

nu har jag klivit av scenen

droppen urholkar stenen

sågen som sågar av grenen

mattan rycks undan för benen

varje kapad förtöjning

innebär en förhöjning

alla larzasus bindlar

lägga av allt som hindrar

 

LARZ GUSTAFSSON 5/8 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-08-05 18:04



Bookmark and Share


    S.p.o.f
Tänkvärt skrivet!
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP