Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutet löfte

Lyssnar på musik
Livslång trohet utlovas
Gällde inte mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-08 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lovesongs...ljuva drömmar.
2017-08-08

  Öknens Ros VIP
Ljuva toner och löften, men verkligheten är en annan.
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén