Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp!!


Händer det här på riktigt?

Ser du mig?
Hör du mig?
Känner du mig?
Finns det ett vi?

Du måste finnas
Men vem är du?
Vad är du? Vart är du?
Du måste existera!

Jag kan inte vara ensam...
Snälla låt det här vara på låtsas




Övriga genrer av paradisihelvetet
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-08 22:41



Bookmark and Share


  Avskyvärld
Vilken känsla. Omg.
2018-02-08

    ej medlem längre
det var ett rop i natten
ingen är ensam
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

paradisihelvetet