Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TALA ÄR GULD

tiga är silver men tala är guld

Jesus har frälst mig, betalat min skuld

jag för min del, jag kan ej låta bli

Jesus har frälst mig, Han köpte mig fri

 

jag sjönk allt djupare

ned i min dy

ingenstans fanns det

dit jag kunde fly

då räcktes Frälsarens

hand mot mig ner

och nu jag tror

fast jag ännu ej ser

 

 

erbjudandet

riktas även till er

ni som nu alls inte utvägen ser

lösen är erlagd

och skulden betald

vägen till himlen

är ännu ej vald

välj medan tid är

för timmen är sen

Jesu försoning

gör syndaren ren

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/8 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2017-08-10 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i denna värld med skuld belagd
kräver mycken försoning
så mycket orätt som sker
och ingen ser
den utsatte
i grottekvarnens id
undras om det är vår sista tid


2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP