Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chili

När du ser på mig stående vid
vattenbrynet ser jag ditt ansikte
speglas då ger jag dig mitt hjärta.
Den bilden ska jag ha med mig även när kopplet
blivit tomt




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 468 gånger
Utvald text
Publicerad 2017-08-10 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP