Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något annat

 

 

 

något annat

något

annat annat annat

anna hette

hette hon inte annat hon

nej

hon var anna

 

anna hon

nej

anna anna anna

vacker var

hon var vacker hon

anna

 

något annat

något

något något något

inte sant

var det inte ännu något

javisst

två paket flora lättsaltat tack

inget annat

något

 

anna hon

nej

anna anna anna

annat

hette hon inte annat

javisst

anna vilhelmina viola evita

augustimåne

hon

var mycket mycket

vacker




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-11 11:55

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som en dans över vidderna :)
2017-08-11

    ej medlem längre
Orden hoppar och sluttar och leker tagfatt med läsaren.
2017-08-11

    ej medlem längre
Tankar går i cirklar runt föremålet för förtjusningen, för att avslutas i ett regn av smeknamn som lyser av skönhet.
2017-08-11

    ej medlem längre
Heter man anna vilhelmina viola evita
augustimåne måste man vara vacker som en sommarnatt - det säger sig självt...
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP