Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERUPPRÄTTAD

återupprättad

av nåd, endast nåd

upprest och lyft ur misären

återupprättad

ja, frigjord och löst

jag som förr satt mig på tvären

när jag var avfällig

världslig och ljum

bar jag dock längtan i anden

bort från min självvalda

andliga slum

och alla bindande banden

 

 

återupprättad

förlåten och ren

tack vare blodet som gjutits

fri från den svindlande

märkliga scen

där många ögonblick njutits

frihetens frukt

får förtäras av den

som låtit Guds Ande verka

den appellerar till mänskligheten

den kommer världen att märka

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/8 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2017-08-11 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra rim och positivt budskap
2017-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt rimmat och skrivet om ett liv i förändring!
2017-08-11

    ej medlem längre
Text som talar om upplevelser som går på djupet, som inte lämnar någon oberörd!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP