Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 51(På ljudspelare)

Poesin
Vårdar





Prydnad

Vi kryper ur
vår bur
i tillvarons säck
men hamnar
bland sopor och träck
och famnar
desperat
otydligt prat
som kan lösa
vår olyckas gåta,
mycket kan det låta
men bara fösa
oss dit
där vi tappar vår lit.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-13 09:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sanna mina ord det var bra sagt!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP