Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 53 (På ljudspelare)



Prydnad

I grottornas skum
gick jag krum
och stångade
modstulet lagen
tills den dagen
du fångade
mig i den mörkaste natten
med alla skratten,
och ledde mig ut
till lidandets slut
här i ruset
i ljuset,
och du skrattar
igen och igen
tills jag fattar
att livslusten är
den som är
min käraste vän.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-04 08:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om liv i förändring!
2018-05-04

    Sefarge VIP
Som en ljusstråle
i mörker!
:}
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP