Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 55 (På ljudspelare)



Prydnad

Slutna brutna
löften,
skjutna
ut i luften
ifrån loften
på vårt hus.
Så vinden viner
med ett sus
och sorgen skiner
utan ljus.
Jag lovade och bröt
det fredskontrakt vi slöt.
Förlåt
mig, snälla,
fria
galten i sin stia,
låt bli att fälla,
visa nåd,
en tråd
att följa!
Inget mer att dölja...


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 08:04



Bookmark and Share


  Fulbergarn
tjusigt rimmat
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP