Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som försvinner utan förklaring

MASS försvinnande människor som försvinner utan förklaring.

När en person försvinner och vi tenderar att tro att det var en olycka eller avsiktligt beslutade person att gå någonstans i ett hörn av världen.

- mer komplicerade saker är hela samhällen plötsligt försvinner jämfört med spåra.

I februari 1923 alla invånare i byn hoer brasilianska Grön försvann. Över 600 personer har försvunnit, överge sina hem, varor, personliga föremål, livsmedelslager.

Myndigheterna har inlett en bred sökkampanj, som inte togs. Utredarna sa att det var omöjligt för 600 personer att flytta till ett annat område utan att bli sedd eller avlivats utan spår av en attack.

Ett fall som bisarra är försvinnandet av den nionde romerska legionen. I 109, kejsar Hadrianus körning, 5000 elitsoldater har försvunnit medan på väg mot norra Europa att slåss med kelterna.

Även om det fanns ett katastrofalt slag dog alla som romerska soldater skulle behöva upptäckte deras kroppar. Legion försvinnande är en av de mest mystiska händelser i historien som förblev oklar.

En annan massutrotning spenderades i 1937 under kriget mellan Kina och Japan. Kina invaderades av japanska arméer slumpmässigt döda kvinnor och barn, förstör allt i sin väg.

I ett desperat handling för att stoppa invasionen av japanska, kinesiska General Li Fu Siena gjort en riktig mänsklig kedja, som består av 3000 soldater på ett avstånd på över 3,5 km.

Även om det har varit en strid mellan japanska och kinesiska, försvann 3000 soldater natten utan ett spår.

År 1945, en annan mystiska försvinnande allt använt i Kina, när ett persontåg som förbinder Guandun och Shanghai förnimmelser brukar gå undan med hundratals resenärer.

I november 1945 hundra sovjetiska soldater på väg till en station i Kina drabbades av samma öde.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-16 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP