Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer att ändra även DNA på levande varelser. Människor kommer att ägna sig av ritualer, för fred, Min träff med "Grigori". "watchers", (befogenhet och formande).


Den 21 august solen går i en morphic fällt tillstånd.

 Total solförmörkelse.

 

 

 

Egregoren.

Den typ av sakn natur och morphic fält. Slutsatsen är att alla har sina egna morphic fält.

 

 

När en snöflinga har smält eller djur dör morphic fält försvinner inte,

 

 

fältet fortsätter att fungera någonstans i en annan dimension eller en annan tid.

 

morphic fältteori generator som sprider kunskap om den levande världen, mineral eller quantum.

 

Jung sade att mellan medlemmar av samma art finns anslutningar.

Det ger tillgång till det kollektiva omedvetna vanor, arketyper.

 

Japanska prata om rättvisa, om latin Impulsivitet, om likstelhet tyskar.

 

Nationala egregor ger en art specificitet och tillåter representanter tillgång till allmän kunskap, utan att de har haft erfarenhet i detta avseende.

 

Egregore är en imponerande ansamling av information, en imponerande mental styrka.

 

Ligger till grund för dess astral projektion bildad av en vibrerande resonans, förblir Morphic fält som energiavtryck efter döden av en kropp, som bildar en imponerande energi som verkar på levande organismer.

 

Egregorii är andar som flyttar världen och skapa formulärade former;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-08-17 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP