Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ondska.


Haiku nr 4


Ondskan skickar barn
till den farliga staden.
Godheten är blind.


Eller så här:

Ondskan skickar barn
till krigshärjade länder
godheten är blind




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-17 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP