Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan ensam

De drog sig undan de två.
Hon hörde en av dem säga:
"Ska vi gå ut och gå?"
Hon ville så gärna följa med,
men anande, de ville vara ifred.

Hon gick ensam hem,
hörde deras prat och skratt.
"Jaja", tänkte hon
"jag får väl prata med grannens katt".




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-26 16:39



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Känns verklig, bra berättad.

2024-04-29

  TrollTörnTrappan VIP
..inget skratt för huvudpersonen - kanhända hon också var en katt?? Nåja, vad är väl en bal på slottet?! Prinsen må visa sig bo närmre än hon tror..
2024-04-26

    Lena Söderkvist VIP
Tragikomisk berättelse på rim. En liten pärla.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP