Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18 aug trist och grå, en dag när man undrar vad är som pågår?


På språng vi glömmer att älska.

Vi älskar på språng eller glömmer att älska.
Spredt, belastat med andra saker, glömmer vi att älska
Vi glömmer att vara lyckliga,
Och vi vaknar med åldrande själen skarp och impetuös.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-18 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP