Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett område med ett tidlöst utseende.

I hjärtat av Transsylvanien, i ett område med ett tidlöst utseende.

De skriftlärdes bläck passerade ämnet, Hoia-Baciu-skogen,

I de nyfikna trappstegen kryssade de denna grind mellan världarna,

Och lyfte hjälplöst från hans sina axlar.

Spekulation som blåser upp amatör fantasi av paranormala fenomen.

En plats som de själva trodde föll under en tung förbannelse,

eller sämre, onkelens frälsning.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-18 12:16



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nej det handlar inte om vargen i ”Hoia-Baciu-skogen” det är bara en märklig plats man skickar förbannelser med hjälp av häxor. Världens politiker styr med svart konst. https://www.youtube.com/watch?v=sCaiqyDXBEc
Tack för förslag till mera uppgifter, och ha en fin helger, Kram ,Diana.

2017-08-18

    Sefarge VIP
Är det i Rumänien o
I de trakter det finns
2000 vargar och stora
Hundar som vaktar fåren
Här i Sverige blir det stort
Liv o kiv för om det ska få
Finnas 200 ?
;)


2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP