Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAIVA KRISTNA - VAKNA!

man vidmakthåller en illusion

och valurnorna blir gud

man håller fast vid en tradition

vid gamla människobud

och även kristna har svalt den bluff

som kallas för politik

här gäller det nu att vara tuff

och våga rikta kritik

mot alla som är naiva nog

att gå och lägga sin röst

på tomhet, idel fåfänglighet

som aldrig skänker er tröst

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170818

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2017-08-18 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant så valfläsk för hela slanten
2017-08-18

    ej medlem längre
Att rösta blir detsamma som att legitimera lögnerna, för det är bara lögner och valfjäsk man får höra ett år framöver! Alla likadant!
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP