Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveksam

När jag hör politiska ledare
fördöma det oacceptabla
kan jag inte avgöra
om det är av nödtvång
eller inkännande rolltolkning




Fri vers (Prosapoesi) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2017-08-20 11:16



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, så upplever jag det också ibland.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP