Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

penna med reservoar

en penna är en fjäder
det är den på latin
och vi säger ju faktiskt vingpenna på vårt språk när vi talar om fåglars anatomi
och som redskap har pennor används länge
som gåspennor eller örnpennor
tillskurna och doppade i bläck
nyttjade genom årtusenden

själv skriver jag helst med min reservoarpenna
fylld med bläck och dopad med ord

den datoriska skriften är en nödlösning för mig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-20 19:01



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tack till fåglarna! (Men jag skriver helst med redskapet som är försett med en minimal deodorantkula i spetsen)
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP