Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 123


Semesterresa (inläst på ljudspelare)



Prydnad

På vippen
att semestertrippen
ställdes in.
Viljan din
och min
att vila hemma,
inte remma
kring på annan mark
så stark.
Men vi for
dit släkten bor.
Och togs emot så grant.
En lycklig tid så sant.



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-15 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP