Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 130


Flyga (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Dagen
jag mötte dig
flög jag,
utan vingar,
utan flygplan
upp
i den värld
som kallas himlen
och jag
har ännu inte
klivit ner.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-31 11:06



Bookmark and Share


    Mim
Både humoristiskt, och vackert skrivet om kärlek!
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP