Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 139


Möte? (På ljudspelare)



Prydnad

Du frågade
rättframt,
om jag ville träffa dig.
Men jag
fick tunghäfta
och stötte fram
ett djuriskt läte.
Men du kände
och tackade mig
för jag ville.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-21 08:50



Bookmark and Share


    Mim
Hahaha. Bra!!!
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP