Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har vi ett förhållande?

 

 

 

minns du Strøget 02

den där svensken med glänsande

ögon

han ville sälja speed

men vi sa

-

what the fuck”

smiley

 

och sen

vårvintrarna med smutsgrå snö

plogbilarnas kavalkad och hur du föll gång på gång med pannan blodig tills du beslöt att bara bli liggande där inväntande sommaren ihjälfrusen

 

vi hade så mycket

gemensamt egentligen ingenting

alls

annat än

det tvingande behovet

att andas

 

får det vara ett glas

konjak?

en cigarrill till dom här hollänska är ju

riktigt bra

 

varför har du rakat

skallen

står det inte i bibeln att kvinnan skall

ha håret långt

 

du var snyggare så

fan att det alltid regnar i vårt förhållande

har vi ett förhållande

förresten?

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-23 07:45

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  A_Bishop
En underbar text med ett väldigt bra avslut. Tack!
2017-08-28

    ej medlem längre
förlåt jag ler när jag läser
undrar var du får allt ifrån
det rakade huvudet
hos damen
och andetagen
regnar gör det jämt
både ute och inne
frågar ständigt efter om
takpannorna gått sönder?

slutfrågan är berörande
litet naket hjälplöst

vad säger man...?

2017-08-23

    ej medlem längre
Melankoliskt, naket, nära, ifrågasättande och genialt! Varför sätta etiketter på det som bara är, i sin helhet vackert och berörande?
2017-08-23

  Anya VIP
Oj vad jag tycker om att läsa dina texter. Som denna med en touch av livets baksida. Så varm och naket på något vis. Gillar!!!
2017-08-23

    Sefarge VIP
Underfundigt
Magnifikt
"Goraxy"
Skrivet!
;)
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP