Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 144


En endaste rad



Prydnad

Bara en endaste rad
har jag skrivit
och dikten
har blivit
så kort.
Ville hitta det ordet
som visade
bordet
att tillhöra dig.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-02 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP