Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 152


Underverk (På ljudspelare)



Prydnad

Du klippte ditt hår
idag.
Det är omöjligt
att inte skapa
ett av världens underverk
när du
gör dig fin.
Du är som vanligt,
men annorlunda.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-21 13:51



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Så bra beskrivet!
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP