Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad text.


Försent

Far, se mina smala armar Kanske en likhet Orden
fick du aldrig höra Du var någon annanstans Mor har jag hittat Hon log Jag är hennes äventyr
Far, fortfarande är jag en vilsen pojke som du aldrig
gråtit för eller skrattat med Pratar inte så ofta men lyssnar
Vet att det är försent - men: kom far och sätt dig
tillsammans med mig så dricker vi ett glas
Casas Petronales medan jag lyssnar
Nej, istället ger jag mig ut bland det fallna trädets
grenar Någonstans finns ett foto Inte vilket som helst
Far, du ska finnas där och dina armar ska vara nakna




Fri vers (Prosapoesi) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2017-08-23 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP