Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bestiga berg ger en liten människa nya perspektiv på livet och världen.


Glittertind (haiku)

Snöklädd i solsken
ses Jotunheimens hjärta
glittra och tindra.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-26 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå