Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnan i saker.

 


Sergels torg Sveriges flag blev symbol för den krokiga kön! 

 

 

Inbjuda på den krokiga vägen!

 

 

*Svensk flagga får inte bli subjekts för enkäts och diskussion dvs,

 

Lura lammets spottning: ”Right In Your Face ”

 

Det är en självklarhet i ett: Suverän Stolt Stat Stad!

 

Flaggan vinkade, stolt.

 

"Du gamla du fria av Mattias Norström".

 

”Flaggstången är god i grunden men flagan hänger nedåt strypt Det är ”right in your face” på segelstorg Karina Ericsson Wärn är konstchef på Kulturhuset som ställer ut du gamla du fria på Sergels torg, och hoppas på den bästa, en poäng att offentlig konst ska kunna överraska, chockera och rucka en ur ens hemmablindhet”

 

Inte hett i vår stad Luras till lammets bespottning!

  • Den utställning ska vara där i 14 dagar, på den krokigastång nedåt böjd som en japansk hälsning för underkastelser och hen givning, där bara kultur striporna saknas på dagtid ta betalt för sina geniala konster, som blotar sin genitala som på BB. men som natten kommer, kommer ifrån ingenstans jublade maskerade NK skylfönster beskådare. Hamnar rakt i rambilden av en Smash and Grabb Kupp mot NK.

 

  • Jag tycker att inbjuda till hemmablindhet väckelse, är för skrämande perverspolitik konst. Jag kan inte kommentera bara att jag som vanlig medborgare är kränkt och i en bekräftad chock tillstånd;
  • Då kvarstår reflektera på en sekund och göra samma böjelse som nedskämda svenska flaga och sliper du bli beskjuten av självsäkra gärningsmän.



Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag gillar inte sån skitkonst jag heller. som cjdg som målade vägra värnplikt och sen spelar med blå tåget som är för väpnat uppror.
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP