Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läst nyss en text av Tomas Söderlund. Osäkert om han därför också är släkt med 'Lillebror', mer än till poesin och tankens smide. Kommentaren är dock min egen.


Kommentar på en text (1625) rim i korthet





Ett 'skamgrepp' bör ju helst
vara efterfrågat
innan det tas.

Annars kan överraskningen bli
av det mer negativa slaget,
liksom väl ett ras?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2017-08-30 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP