Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOTNOT ELLER FÖRETAL

Att med öppen och ärlig intention söka redogöra för läsaren
ens avsikt med en text,medger därmed att det rör sig om något
svårbegripligt,som kräver förtydligande i företal eller fotnot.

Men allt det som inte går uttrycka i ord,kan man bara försöka
närma sig i den utsträckning det låta sig göras,med någorlunda
begriplig logik av de bokstäver och meningar som är tillgängligt
gångbara och stadsfästa av akademien.

Därtill skulle det behövas några nya bokstäver och meningar
samt ett utvidgande av medvetandets gränser utöver det vanlig-
as normalitet.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP