Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodets färg är grå

Som damm och aska
rester av det som brunnit

Att måla grått
blanda en droppe av alla färger
blått, rött, grönt och svart
låt det spädas ut av tidens vatten
doppa penseln
stryk ett drag mot akvarellpapperet

Nu skimrar det i grått
silverblänkande
av minnen
vila trygg i känslan

Vemodets färg är grå




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-01 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP