Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REBECCA!!

I mina tankar du alltid är ibland så svårt att jag fundera på att avsluta med ett skott från ett gevär ingen hade saknat jag svär, kanske lösningen är ett havsågat hagel gevär.
Tågtabellen är inlärd repet har omstrykit min hals snaran har aldrig dragits helt åt det är fortfarande lite svårt jag brukar hamna i gråt, det är så svårt nåndag är det frid för då är det gjort.
Borta från allt men med en tanke på dej... Rebecca min dröm tjej.




Övriga genrer av K!LL EM @LL..
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-05-28 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K!LL EM @LL..