Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens poeter tänker fortfarande på kärlekens extas.


Visa.

 

Vi är konsumenter av hyrd kärlek.

Ämnet av vår kärlek är ordet,

Innan vi skrev, lärde vi oss att tänka.

Våra fält är markerade med litteratur.

Litteratur kan lyfta vår kärlek till klimaxen

En mans smärta gör världens smärta för oss,

Exceptionella känslor gör oss författare, känner sig riktigt uppenbarade,

Återvänd hem, glad i skymningen,

Vi somnar sedan genom att smälta en sång till den älskade

Gå tillbaka till längtan och bli källa i nattskriet som spelar i drömmar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2017-09-02 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP