Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har talat om fortsatt Brittsommar, att den skulle vara ett slag till. Men nu sedan det känts som om hösten smakat på tårtan, det är den som har velat bjuda in just blåst, som till fest. Skolorna är det visst full fart på.


Ragnar tycker till




När Olga och Ragnar talar om 'saker och ting', det händer att Ragnar, efter någon tankens möda yttrar något i stil med 'Jag anser att det skall vara ordning på saker och ting'.
Varpå Olga kan tänkas svara 'På oredan?' Efter en timme eller så, kommer svaret. 'Då är det extra viktigt att tänka på...' Varvid den gamle gossen sjunker tillbaka bland kuddarna i soffan och förefaller att i som djupa tankar återgå. Det har börjat blåsa något och den tänkta och något talade om, långpromenaden fick regna inne och anstå till en annan dag. Kanske på tisdag.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-03 13:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skönt att kommentaren hade med konstruktiv kritik av texten att göra... Vet inte alls hur jag skulle ha tolkat den annars.
2017-09-04

  ULJO
Finns väl inget som kan hindra en promenad.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP