Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnenas värld

 

 

Min själ går som barfota barn.

Tankar är som nakna fötter,

Vilket hon tog upp alla rosentaggar?

 

Olycklig jungfru, bortskämd.

Jag sprang över smaragderna och de hårda

Omvändning är en minnesbar katastrof.

 

Jag är drottningen, den ena utan kungen

Jag tittar runt i en värld av hemskt raseri.

Min constellation ge former, verkligheten...

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-03 14:18



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Så oskuldsfullt i en sådan här värld.
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP