Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höst som alla andra.

hösten kommer att vara sen

fläderblommor gör omgången

med inversion de svarta fläderbär på en och samma gren

 

från gnistan, kommer ordet att lysa

magisk Echo av en resande flock fåglar

serenad genomborra horisonten

 

störande knäböjande tystnadskvällar

fjärilar infäller mörkret

fodrad med ogenomträngliga tankar

 

katten på fönsterbrädan

sniffar med ögonen på gatan

girighet eller infernalisk kärlek finns det

 

väggarna blev genomskinliga

även om jag är rädd för hösten

Cricketens ballad det låter som i den heta sommarkärnan…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-05 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP