Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturens förändring


September

Morgonfrosten nalkas
trädens löv skiftar färg
skymningen kommer allt tidigare
dimmorna smyger in

men

jag tänker inte
låta
det stora vemodet
rulla in




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-06 18:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den annalkande hösten.
En ganska skön årstid där lugnet infinner sig efter sommarens alla "måste"
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP