Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det betyder, vara en prinsessa i sin prakt.


Flexibel älskling.

 

-                          Hon är den kvinna som kan omvandla ”citronen till lemonad” och sagan säger vidare, då kvinna luras aldrig av sin man.

Tro det eller inte, det är mer än ha sex.

Män vill att deras fruar ska vara mödrar, vänner och terapeuter. Var du den kvinna han blev kär i före bröllopet, han blev kär i henne.

 

Den påstådda älskarinnan, sade du kan tro det eller inte, under det mesta som vi spenderar med "Big Bear" vi inte har sex. Vi lyssnar på jazz, dricker vin och pratar om nyheterna...

 

Mina tankar förr mig till prinsessa Sofia, en play the grund landsbygden flicka som testar sina nyligen nyklippta vingar som  lät på foten tjej av barer, disko och allt det som hör till ungdomstider.

Men hon förblir den lyckliga och flexibla för att hon kan konsten att bita i de syrliga äpplena utan att göra grimaser hon kan konsten att vara en trovärdig prinsessa;

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-06 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP