Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orkan som denna en på en generation.


Bitterhet.

Orkan som denna en på en generation.

Smak krafter blev till orkanstyrka.

Jag samlade alla mitt blomstrade ord,

minne och tankar i en påse och kastade det över Karibien kust och andra USA delstaters delar runtomkring.

Det blev orkanen Irma styrka på det.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-07 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP