Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månfärder i och för sig. Men en 'god bok', litet klassisk musik och en vän av något slag inom räckhåll. En smula fantasi kanske. @=En fras jag körde med då jag brevväxlade med individer 'över hela världen' under många år.


Som en färd till Jupiter?





Haft en som upplevelse
vilken gränsar till
'Underbaris uppenbarelse varelse'. @

Smaken på tungan av den drycken
var litet som på nacken knycken
vilken kunde lett till en kyss
rent elektriskt laddad likt en kryss
på havet under åskvädrets tycken.

'Svart dryck i kyla,
med is och pressad citron'.

Eftersmaken var, lustigt nog, lik fromage.
Litet lätt och fluffig, cripig sak av citron.

Det var inte ens alkohol i den.
Litet som iste ungefär,
bara utan paraply eller sugrör.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2017-09-13 08:57



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar upplevelse
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP