Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ditt minne.


Farväl.

De allra sista orden
vi sa till varandra blev:
Jag älskar dig
jag älskar dig!
Du finns alltid kvar
i ett leende,ett minne en vind!
Oändligt saknad
för alltid kvar i mitt minne.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-11 22:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och fint skrivet...minnen som aldrig glöms...
2017-09-14

  Chawa VIP
Kärleksfulla varma ljusa minnesord att bära med sig för lindring när saknaden smärtar...
2017-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt, vackert!
Ljusa minnen är till stor hjälp i sorgens mörker!

2017-09-12

    ej medlem längre
Vackert och smärtsamt minne att ta med sig vidare i livet.
2017-09-12

  ULJO
Ett fint minne du trots allt har att bära med dig på din vidare färd.
2017-09-12

  Blått Norrsken VIP
Vackert och berörande ord i livets sida av det som gör allra mest ont. Gränsen till det outhärdliga och mest smärtsamma för en människa.
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP