Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fjällräv, skjorta och man.#haiku


Haiku nr 27 Gammal skjorta och kärlek.

Grå, sliten skjorta.
Fjällräven på bröstfickan.
Blir vacker av dig.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-14 11:37



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Men så bra du är!
Att i en haiku om ett slitet klädesplagg få in så mycket kärlek…

Så glad att jag hittat dina alster.
2022-10-31

    Sylvia_Ge
Fint! Du lyckas i så få ord att locka fram bilden av den här skjortan och sedan att det går över från ett ting till att det är en bild för en människa som man älskar!

Formen passar bra, tycker jag.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP