Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall, önskning och vi.

Väsande ljud likt skrattande hyenor. Falsk sanning smutsar ner. Dina andetag så nära. Mina läppar formar orden: Jag saknar dig. Kom låt mig leda dig mot skymningens förtrollande magi.
Du tog min hand då vi tittar upp mot stjärnorna som tindrar bara för oss. Sakta, sakta. Den smutsiga sanningen renas i den snö som lägger sig som ett puder över praktfulla orkidéer som jag bär i min inre oas av paradisets eviga doft.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-14 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP