Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obesvarad kärlek


Dont dig deeper into this


Dont dig deeper into this

you don't live around

you isn't available

you live in fear

because i got no plan

to make you my man

don't kill the vibe

you know Its not my style

dont dig deeper into this

i just like to remiss




Fri vers (Fri form) av Jonna Jankala
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-09-15 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Jankala