Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kyss, min saknad.

Sagan om ett lyckligt slut krossas som isbitar mellan gnisslande tänder. Giraffen sänker vördnadsfullt sin långa hals för att släcka sin törst av evig längtan till villkorslös kärlek. Skenande vita hästar i naturens Aurora Borealis.
Liljor i praktfull bukett doftar passionerat.
Jag drömmer mig bort till en resa där jag åter träffar den stora kärleken som fick mig att blomma ut när jag blott var en knopp. Som fanns där när rosen var som vackrast, men även när bladen börjat vissna och sakta en efter en falla till marken.
Skulle inte det vara kärlek.
Då vet jag inte vad kärlek är.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-15 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP