Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Mynt i en önskebrunn. Jag blundar och önskar sommaren tillbaka. Tänk på alla änglar i vinternatten. Men himlen får vänta, så jag gör mina änglar i snön så länge.
Med ett champagneglas i handen fascineras jag av den glamourösa drycken. Dess bubblor stiger mot skyn och jag förundras över livets sårbarhet då jag höjer mitt glas och önskar att nattens stjärnor ska tindra för att alla vilsna själar ska finna sin inre gudinna.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-09-16 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP