Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelbo av kristall

Med doft av nyponros i morgonen. Skör jag är då gryningens skönhet smärtar så som det tyngda hjärtat hos vingklippt fågel som längtansfullt tittar upp mot skyn.
Saknaden, saknaden, saknaden. Kristaller i mina händer. De tindrar och glänser.
Men vad är en själ utan skatter, skatter utan visdom, visdom utan glädje? Vem vet?
Vördnadsfullt lägger jag mina kristaller så de bildar ett fågelbo, där vingklippt fågel kan finna harmoni.
Och lyckan, ja lyckan kan finnas i det ägg som ruvas av kärlekens andetag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-16 15:02



Bookmark and Share


  Kristin Oladatter
Oj, jag blir tagen. Så vackert!
Tanke; kan en skatt bli en skatt utan visdomen?
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP