Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Nattsvarta korpar.
Blickar upp mot stjärnorna.
Önskar du var här.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-16 19:30



Bookmark and Share


  den nakna poeten
stark och vacker med få ord
2022-11-10

    ej medlem längre
fint skrivet
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP